Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

ΑΞΙΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΘΕΟΚΤΙΣΤΟΣ ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ!

.
Βοηθός Επίσκοπος της Μητρόπολης Σπάρτης, με τον τίτλο Επίσκοπος Ανδρούσης εξελέγη ο Αρχιμανδρίτης π. Θεόκτιστος Κλουκίνας. Η εκλογή έγινε από την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας κατά τη σημερινή εκλογή των βοηθών επισκόπων.
Ο νέος Επίσκοπος Ανδρούσης Θεόκτιστος, έχει υπηρετήσει ως Ιεροκήρυκας τη Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως για 35 έτη και για ένα περίπου χρόνο στον Ιερό Ναό Παναγίας Κυπριάδου Γαλατσίου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
ΑΞΙΟΣ!!!

2 σχόλια:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

ΕΥΧΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΝΕΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΗΝ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΒΟΥΛΗΣ κ.κ. ΘΕΟΚΤΙΣΤΟΝ ΤΟΝ Α΄ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΑΥΤΟΥ, ΤΑΧΕΩΣ ΔΕ, ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΟΥΧΟΣ. ΑΞΙΟΣ ΠΑΝΙΕΡΩΤΑΤΕ. ΠΟΛΛΥΧΡΟΝΙΟΝ ΠΟΙΗΣΑΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ. ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΩΤΑΤΟΝ ΚΑΙ ΛΑΟΦΙΛΟΝ ΗΜΩΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΝ ΑΝΔΡΟΥΣΗΣ ΚΥΡΙΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΘΕΟΚΤΙΣΤΟΝ ΚΥΡΙΕ ΦΥΛΛΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ο νέος επίσκοπος Ανδρούσης κ.κ. Θεόκτιστος είναι άνθρωπος χαρισματούχος και καλός χριστιανός αγωνιστής. Συγχαρητήρια στην Ι.Σ. και στον Αρχιεπίσκοπο για αυτή την εκλογή. Όλη η Μεγαλόπολη τον αγαπά. Και μόνο το γεγονός ότι τον αποκαλεί Πάτερ (και πάτερις! μερικές γριούλες) δηλώνει πως αυτός είναι και θα είναι στην καρδιά τους σαν πραγματικός πατέρας.
Ο Θεός να τον δυναμώνει να τον στηρίζει και δίπλα στον Ευστάθιο Σπάρτης θα βοηθήσει αλλά και θα βοηθηθεί.
Άξιος!